kledinglijn

Kledinglijn

PFA Kledinglijn

Prestige Football Academy Kledinglijn

Om de juiste uitstraling te hebben voor al onze spelers en trainers zijn we een samenwerking aangegaan met onze kledingpartner Nike.

Als vast onderdeel van het lidmaatschap van Prestige Football Academy ontvangen alle leden een standaard kledingset aan het begin van ieder nieuw seizoen. Afhankelijk van de behoefte kan deze basis kledingset uitgebreid worden met aanvullende kledingstukken. Hiervoor gebruiken we de nieuwste Nike Academy 18 lijn.

 

De wedstrijdkleding wordt bij elke wedstrijd verzorgd door Prestige Football Academy, waarbij de nieuwste wedstrijdshirts van Nike worden gebruikt in de thuiskleur wit.

 

De keepers gaan volledig in het zwart gekleed. Indien nodig beschikken we ook nog over een lichtblauw uitshirt en een derde tenue in het geel. Op deze wijze kunnen we bij alle onze wedstrijd- en toernooiactiviteiten professioneel gekleed gaan!

 

Mocht u nog PFA kledingstukken bij willen bestellen dan kan dit via onze webshop. De webshop is volledig in beheer via onze kledingpartner 100% Voetbal. De bestellingen en het uitleveren hiervan lopen dus ten alle tijde via hun.