nieuwe-pfa-academy-website

Nieuwe PFA Academy website!

Met trots lanceren wij de nieuwe website voor de Prestige Football Academy. De ontwikkelingen rondom Prestige Football Academy gaan razendsnel. Begonnen met 3 kleine teams in 2016 en inmiddels al uitgegroeid tot 6 volwaardige teams en meer dan 100 spelers die trainingen volgen en wedstrijden spelen op BVO niveau. Voor ons was het daarom het juiste moment om ook de website te vernieuwen en aan te passen aan de wensen die we bij onze website hebben!

Nieuwe PFA website online!

Op deze nieuwe website zijn we dus nog beter in staat om alle informatie en actualiteiten rondom de Academy te tonen. Het hoe en waarom van onze Academy staat duidelijk uitgelegd, alle spelers staan per team vermeld en het programma voor de komende periode is ook voor alle websitebezoekers makkelijk te vinden.

“ Roy de Vos; Met deze website laten we wederom zien waar PFA voor staat, namelijk kwaliteit in alles wat we doen! ”

Nieuw op deze site zijn de pagina’s talentontwikkeling en speler van de maand onder het kopje talenten. Met ingang van September 2018 zullen we maandelijks op de pagina talentontwikkeling een tweetal voetbal videoclips plaatsen, waarmee zowel de jongste als oudste leeftijdsgroepen van onze Academy uitgedaagd worden om thuis aan de slag te gaan. Daarnaast zullen we maandelijks een tweetal spelers kiezen als speler van de maand. Voor zowel de onderbouw groep (Onder 10 t/m Onder 12) als de middenbouw groep (Onder 13 t/m Onder 15) zal maandelijks door de trainers 1 speler worden gekozen, die volgens de trainers uitblinkt in het zijn van een PFA speler.

Tot slot is er nu meer ruimte om onze sponsoren de aandacht te geven die ze verdienen. Zonder onze hoofdsponsoren, businessclub-leden en de vrienden van PFA zou het heel moeilijk worden om de kwaliteit aan trainers en stafleden te behouden die we nu binnen boord hebben bij PFA. Dankzij de steun van deze sponsoren kunnen we het product blijven bieden wat we nu bieden en op die manier dragen alle sponsoren bij aan de verdere ontwikkeling van voetbaltalent in Oost Nederland.