trainingslocaties

Trainingslocaties

Trainingslocaties PFA

Trainingslocaties Prestige Football Academy

Voor het seizoen 2020/2021 maakt Prestige Football Academy voor de trainingen gebruik van de accommodaties van CVV Achilles Enschede (maandag) en Enter Vooruit (vrijdag). Door de prettige samenwerking met deze twee clubs zijn we in staat om op hun mooie accommodaties spelers optimaal te beïnvloeden.

We hebben daarbij bij beide clubs de beschikking over een kunstgras hoofdveld en daarnaast kunnen we gebruik maken van de overige velden die deze clubs rijk zijn. Voor onze 8 groepen beschikken we over voldoende kleedkamers en ouders en bezoekers kunnen gebruik maken van de ruim aanwezige faciliteiten in de kantines!

De trainingstijden zijn gedurende het hele jaar op maandagavond van 17.15 tot 18.30 uur voor niveau Basis t/m Pro 1 en van 18.45 tot 20.00 uur voor Elite 3 t/m Master. Op vrijdagavond trainen we van 16.30 tot 17.45 uur met niveau Basis t/m Pro 1 en van 18.00 tot 19.30 uur met Elite 3 t/m Master. Mocht u dus geïnteresseerd zijn in de trainingen van Prestige Football Academy, dan nodigen we u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen bij CVV Achilles Enschede of Enter Vooruit!